Üdvözlünk téged az Aventurin House oldalán.

Szállásunk Révfülöpön található a Sirály köz 1 szám alatt.
A 6 hálószobával és 3 fürdővel rendelkező szálláshelyünk tökéletes kikapcsolódást nyújt családi - baráti társaságoknak vagy pároknak. Az újonnan felújított és szuperül felszerelt vendéglátó egységünk 2023 év júliusától várja szeretettel vendégeit. Családias, modern környezet, ahol nem csak passzív, hanem aktív pihenést is biztosítunk vendégeinknek.
A közvetlenül zárt parkolónk mellett található nagy zöld terület lehetőséget nyújt napozásra, tollasozásra, pingpongra vagy bármilyen kisebb helyet igénylő edzésre. A kertünkben lévő Grill teraszunkon a grillezés mellett akár bográcsban is főzhet és nyársalásra is van lehetőség. Itt található fedett 7 személyes Jakuzzink is ahol jólesően ellazulhat, beszélgethet családtagjaival, barátaival. Teraszunkból nyílik étkező nappalink, ahol a közös étkezések mellett akár tévét nézhet, zenét hallgathat, de itt található biliárd részlegünk is, ahol ki-ki összemérheti tudását.
Szobáink nagyon világosak a kényelmet pedig mindegyikben BoxSpring ágyak biztosítják. A szobák saját szekrénnyel, okos televízióval és légkondicionálóval felszereltek. Az emeleten 4 háló és 2 fürdő található, a földszinten pedig 2 háló és egy fürdő helyezkedik el. Két szobához 1 közös fürdőszoba tartozik!
A szállás mellé térítés ellenében biztosítani tudunk reggeli kosarat, ami friss pékárut és magyaros ételeket tartalmaz. Azonban konyhánk és étkezőnk is jól felszerelt, így bárki bármikor elkészítheti kedvenc saját ételeit is.
A szobákban és a szálláson tartózkodás alatt térítésmentesen biztosítunk: törölközőket, köntöst, ásványvizet, kávét, teát, müzlit.
Na de miért éppen Aventurin? És miért ásványokról neveztük el a szobákat?
Szerettük volna, ha szállásunk nem csak testileg, hanem lelkileg is feltöltést nyújt vendégeinek, így szobáink is különböző ásványokról kapták a nevüket, amiknek a színeit a szobák is tükrözik.

Reméljük, hogy ezzel a kis bemutatkozóval felkeltettük a figyelmét és hamarosan személyesen üdvözölhetjük és élvezheti az Aventurin House*** hatását.
MAGUNKRÓL imageMAGUNKRÓL imageMAGUNKRÓL image